nemoj tako prestrogo da sudis,ovdje ce ti svi rado pomoci ali mislim da postavljas neka pitanja na koja su vec hiladu puta drugi odgovorili,negdje forumu(naravno ovom)znam da se pricalo o tome lli je neko postavio isto tako pitanje ,to u vezi rasta i koliko se sjecam iz te price rast nema neka znacajnije veze sa teretanom bar ovaj rast o kojem mi govorimo ,dakle da neces rasti ili da ce ti to ubrzati rast,nista od toga....ako grijesim neka me neko ispravi...potrazi malo po forumu,dakle kao sto ti govorim od pocetka citaj forum ,da steknes neka osnovna znanja pa onda sta ti je nejasno pitaj a ne ovako da ti se odgovara kao sto sam rekao na pitanja na koja su vec dati odgovori....
...i mozes samo zamisliti koliko tako novih clanova ima i da svi tako postavljaju pitanja,i dok se svakom tako odgovori pojedinacno a o tome se govorilo 1000 puta,mislim da nema smisla svakom pojedinacno odgovarati,zar ne???gdje bi bio kraj tome
nebitno koji je forum u pitanju to je tako...nego ti sa naj boljom namjerom kazem da prelistas malo forum,o treningu,prehrani,suplementaciji i dosta ce ti toga biti jasno.pozzz