Ujutru pojedem jabuku i pomorandzu, pa popijem limunadu, za dorucak 100gr belog mesa, krisku sira, jogurt, dva barena jaja bez zumanca i salatu od paradajza obicno. Za rucak isto tako uglavnom, a izmedju rucka i vecere popijem proteine 25gr, veceram malo uglavnom neko kuvano jelo. Vezbam uvece do 23h i posle vezbanja opet popijem 25gr proteina. Pa nisam mlad, imam 23god. Vezbam tri dana, pa jedan pauza. Nije meni bas tanka ruka, svako ce da primeti da vezbam kad me vidi prvi put, nego me zanima kako mi tako sporo raste, uzeci u obzir da radim sa veliki tezinama i da pijem whey proteine
1. Nisi dovoljno citao forum, vidi se u startu ili si samo preletao preko teksta.
2. Ishrana ne valja, jedes nedovoljno mesa, od 100g po obroku ne mozes da ocekujes misicni rast. I takodje, treba ti 5 obroka dnevno.
3. Whey prasak se ne pije u toku dana kao "uzina". Pijes ga samo nakon treninga kada je najpotrebniji, ostalo sto ces popiti u toku dana samo protrci kroz tebe. Isto tako nemoj da mislis sto pijes whey da pijes carobni napitak i da se od njega raste preko noci.
4. Vezbaj ranije i ne forsiraj tegove da pokazes koliko maksimalno mozes da dignes nego radi sa 70-80% snage, 8-12 ponavljanja, 4, 5 serija sa kracim pauzama izmedju serija.
5. Ne mozes ocekivati za 3 meseca neki uocljivi napredak, treba bar jos toliko da vezbas.
Sve u svemu, to su razlozi zbog kojih ne napredujes i neces napredovati zbog njih pa se potrudi da ih ispravis sto je pre moguce.
Na forumu sve pise, samo treba da odvojis malo vremena i da svaku temu iscitas od prve do poslednje stranice. Prvo kreni od tema koje su sticky.