probao sam razne kombinacije...ali iskreno do sad nisam obracao paznju na ishrnau sto znaci da sam jeo sta sam stigo a da pritom unos proteina ne predje ni 1gr / kg..., tj nisam ni mogao da ispostujem jer nisam imao redovan posao i redovnu platu... a sad bih digao na 2gr i vise... i mislio sam nesto tako da uzmem sto ce mi brze i lakse ugraditi sve to u misic... ali kad bolje razmislim sredjena ishrana na duzi period bi bilo nesto potpuno novo za moj organizam, i ako ima logike trebalo bi da nastavim sa napredovanjem i bez AAS ? ovo sam ja na slici, tu imam 65kg, na moju visinu ne bi zeleo da predjem 75kg i naravno da mi ostane posojeca definicija koja je i vise nego dobra za sad
mislim da ako vec imas sada uslove treba da gulis sa 2g proteina po kg barem jos jedno godinu ipo/dvije pa onda da razmislis,ako sad krenes sa aas-om,od 10kg bice mnogo vode jer nisi upoznat sa mnogim stvarima,dok se upoznas dok sta kakva hrana,kako i za sta ide ovo ono,bolje da pricekas,nigdje se ne zuri,neces na takmicenje valjda
laganica,tu si grijesio,ispravi se,1g po kg veoma malo,vec sa 2g se postizu rezultati a pozeljna su 3g po kg kad si na gorivu/aas-u tako da pricekaj kad se sve stabilizuje i jos malo priuci,znanje i finansije,ne ulazi nespreman u prvi ciklus,kasnije ce ti biti krivo a i kao sto rekoh,rano je,kad vidis koliko si postigao prirodno a skontas da bi se bockao i od npr nekog ciklusa dobio 1,2 cm na obimu koje ovako vjerovatno za 6 mjeseci dobijes izgleda glupo zato dodji do vrha zida pa se rokni kao sto sam ti rekao,mislim da ce se svi sloziti...