E vidite ovako...upisao sam srednju u novom sadu, pa tamo ima dom ucenika, ima i teretana..nista posebno...
evo ovako, odlucio sam da radim kruzni trening, cilj je dobijanje snage, masa me i ne interesuje puno, i vazno je da se ne ugojim jer hrana je katastrofalna samo neke kiflice, pogacice, mleko od 3.5% m.m..
to je hrana u internatu ja ne mogu tu da biram nista, jedino sto izmedju obroka idem da kupim belo meso, 0.5% niskomasno mleko pijem, grickam bademe i to je to.
e sad interesuje me trening, znaci cilj je snaga i cisto da se ne ugojim...radim sa drugom on se bas lepo uradio, on je 97 god (novembar) a radi po 30 zgibova sirokih, ima 80kg i 185 visok, ima ludacku genetiku, vene da ne pominjem to u zivotu nisam video....e dobro sad, znaci on je predlozio isto kruzni da radimo gornji deo tela/donji deo tela....za gornji radimo 2 serije zgibova, pa 2 serije benca, i sve tako nekoliko krugova, oko 4-5kruga obicno bude....za donji radimo cucanj, iskorak ali u skoku menjamo poziciju tako da ne stajemo, odlicna vezba odmah sam upalio noge...pa onda tu imaju neke stepenice pa radimo podizanje listova, i za kraj sklopke.......radimo ovako:
ponedeljak: gornji deo tela
utorak: donji deo tela
sreda: odmor
cetvrtak: gornji deo tela
petak: donji deo tela
subota: odmor
nedelja: odmor
Jbg sta vi mislite?