Uf nadovezao bih se na ovu temu, evo i meni istice peti mesec da ponovo vezbam (posle 2 god pauze, tako da sam skroz iz pocetka krenuo, sa uzasnom formom i deficitiom u kilazi) I na pocetku moram reci da sam imao ok napredak, nabacio sam malo mase, nisam vise onako mrsav kao ranije, ali poslednjih mesec dana evo malo stagniram, i mislim da je vreme malo da promenim trening.
Idem cetiri puta nedeljno, i zato mi je bas tesko da podelim particije, jer znam da je 5 puta nedeljno potrebno da sve radim zasebno. E sad sta me zanima, je da li mi je dovoljno samo da promenim vezbe koje radim, ili da promenim i sistem treniranja, posto za sad radim ruke zajedno, i to mi zaista odgovara, one su mi najvise i napredovale, a nekako ne mogu da zamislim sebe kako posle ledja radim triceps, kao sto mnogi rade, jer sam preumoran kad njih zavrsim.
Za sad sam radio :
Ruke (biceps i triceps)
Ramena i noge (iako nije idealna kombinacija, sve ostalo bi bila jos gora opcija)
Grudi
Ledja
A eto ako bih menjao sistem treninga, nekako mi ovo izgleda kao ok opcija?
Grudi
Ledja Triceps
Noge
Ramena Biceps
Mada kazem, zaista ne bih odvajao ruke ako ne mora
to mi je omiljeni trening, pa zato pitam, da li mi je dovoljno samo vezbe da menjam i nastavim da radim kako sam do sad.
P.S. valjda nije bitno, ali da spomenem, na masi sam do recimo februara..