Ok pozz svima, izvinjavam se unapred sto vam uzimam vreme, ali kontam da mi je ovo dosta bitno da saznam.
Naime kada sam poceo ponovo da treniram uzeo sam 300 g monohidrata i u nekom trenutku shvatio sam da mi pakovanje traje mnogo duze nego sto bi trebalo, i onda sam posumnjao da zapravo ono sto ja sipam, nije zaista 5 grama, nego dosta manje, ali nemam vagu pa nisam mogao da izmerim.
Posle jedno mesec dana pauze, sad sam pre jedno 3 nedelje ponovo poceo da ga koristim, i sasvim slucajno juce mi padne na pamet da nesto isprobam, posto iako sam procitao na gomili mesta kako da se izmeri 5 grama - tj ravna kasicica za caj, i dalje mi je nesto tu bilo cudno.
Onda sam uzeo mericu od proteina koja je 28 grama, i sad, po zdravoj logici, sipao sam 5 puta ono sto sam ja mislio da je po 5 grama, sto bi trebalo da bude 25 g, tj skoro puna merica. Ali - zapravo jedva sam je pola napunio!
Ocigledno da ja sve vreme uzimam skoro duplo manje? Jel moguce da sam ja toliko retardiran da u stvari se svuda misli na veliku kasiku, a ne na malu, i da sam ja pogresno shvatio?
Evo ovo je jedini video koji sam nasao
Measuring 5G (one teaspoon) of creatine i ovde isto izgleda da stavlja veliku kasiku?