Pozdrav,
Ovo je moj nacin ishrane za masu, i nadam se da cu uz vasu pomoc i neke korekcije doci do prave formule
Inace treniram od marta ove godine, ali sam ranije imao dosta iskustva (6 godina) sto se bb tice.
Imam 27 god, visina 171, tezina 72kg. Sve vreme od kada sam ponovo startovao koristim suplementaciju whey,amino,kreatin,dex,multivitamin (kreatin sam isao mesec on, mesec off, sad sam ga vratio u upotrebu na duzi period).
Od sutra (ili prekosutra-cim stigne
) ubacujem pored gore navedenih suplemenata i bcaa i animal mstack.
Da predjemo na stvar:
1. 07:00h - 150gr ovsene + 1merica whey
2. 09:00h - 5 belanaca + 3 cela jajeta + lesnik/orasi/kikiriki + kasika lanenog ulja
3. 12:00h - 200gr belo pilece + 150gr pirinac + salata
4. 15:00h - 300gr srnetina+govedina (2:1 u korist srnetine) + 150gr krompira + salata
5. 18:00h - 200gr belo pilece + 150gr pirinac + salata
20:00h trening - pred trening 6 tab ak + 5gr kreatin, odmah po zavrsetku jos 6 tab ak (od sutra i bcaa po 15gr pre i posle)
21:30h PWM - 1,5 merica whey, 5gr kreatin, 30gr dex
6. 21:45h - ella sir + lesnik/orasi/kikiriki + 1 kasika lanenog ulja.
Danima kad ne treniram u vreme predodredjeno za trening ubacim tunjevinu ili svezu ribu (dva dana treniram,pa dva odomor i tako u krug)
Mstack cu uzimati u dane kada treniram 2 kesice - ujutro i uvece, a kada ne treniram po jednu u toku dana. Znaci dva dana po dve kesice, pa dva dana po jednu.
Takodje sto se UH tice, planiram ubuduce i da idem rotacije, naravno ne kao za defku sa danima sa 0uh.