auu sefe
mnogo sti ti toga probrkao i moj ti je savet da jos ne ides u planinarenje sa AAS
prvo, pricamo o supsima na AAS, koje cu uzimati kroz mesec dana.
jel ovo neko naredjenje ili
a da ti cika peki kaze drugo
ja znam o cemu bi TI hteo da pricas i o cemu MISLIS da si povezao neke konce ali si pogresio
dakle
to dali si na aas ili ne -APOLUSTNO NEMA VEZE
U OVOM TVOJ SLUCAJU cak i da uzimas INUSLIN nema potrebe za irtiacijom pankresa u TOKU TRENINGA uzimajuci proste secere
ako ces uzimati dextrozu u toku treninga da imas "snage" onda bolje predji na sah jer ni to nema veze sa logikom i onin o cemu sam pisao vec mnogo puta a sada bas ne bih da se ponavljam
BCAA jeste anitkatalbolik i zbog toga se i UZIMA
kolcina hrane UNESENA u toku dana nema veze sa SPRECAVANJEM KATABILIZMA do kojeg je moguce DA DODJE u TOKU TRENINGA i ANTIKATABOLICI sluze da SPRECE to a ne da si unoses 2 kg mesa i kazes -sada je BAJA spreman i mogu da treninram koliko hocu i da rastem-NECES jer na zalost to tako ne ide
i o tome sam pisao ali stvarno ne bih da se ponavljam svaki put (a imam dnevno oko 50ak puta sansu da to uradim) i da pisem o onome sto sam davno objasnio i rekao
zao mi je sto NISI decidnije citao i malo vise jer bi sve ovo bilo sada bezpotrebno da se prica..
i da
A rast misica i ugradnja je vec ogromna, tako da tu BCAA nebi mogle da dodaju nista?
stvarno si mnogo pobrkao neke stvari