Evo kao sto sam vam i obecao, evo samo par mojih slika od pre 12 meseci, pre uclanjenja u teretanu, i sadasnjih. Prvog dana u teretani (oct. 1. 2005) imao sam tacno 109kila. Sada sam na 76. Najmanje sam imao 72, ali u medjuvremenu sam povecao malo misicnu masu. Mislim da mi je procenat sala bio oko 25% kad sam poceo. Sad mi je negde oko 12%. Cilj mi je ispod 10%(oko 8%). Ne planiram da se ikada takmicim, jer mi profesija to bas i ne dozvoljava. Samo sam predugo bio debeo i verujte mi, mrzim salo vise od najveceg neprijatelja
. Zelim samo da vodim zdrav zivot, a bogami vec primecujem i ribicama se to svidja hehe
Ovaj topik cu povremeno da updatujem, sa novim slikama i logovima, jer planiram da odradim 2x po 2 nedelje klena (sa taurinom, potasiumom i puno vode
) jer evo vec oko 3 meseca ne mrdam sa kilazom i procentom body fat-a. Pokusavao sam razne diete, menjao kardia, medjutim udarih u takozvani plato, i ne mrdam. Od suplementacije sam koristio uglavnom ECA stack ili Animal Cuts, L-Carnitine, CLA, i ono osnovno Fish Oil, Whey, Glutamine, BCAA, Vitargo, Multivitamine, i ZMA pred spavanje.
Evo par slikica (nemojte da se uplasite kad vidite before pics hehe). Boljih before slika nemam(uopste) jer me je bilo blam u to vreme da se slikam