pozdrav stvarno super Transformacija .....ako te ne mrzi mogao bi da napises o programu ishrane kada si krenuo .....vezbe ...itd
Ishrana je varirala... Pre nego sto sam poceo da vezbam jeo sam sve i svasta, uglavnom 1-2 ogromna obroka dnevno, i to su uglavnom bili dosta masni obroci... Na samom pocetku pre oko godinu dana jos uvek nisam imao formiranu striktnu dietu, jer nisam bas najbolje znao svoj organizam i sta i koliko mi je potrebno. Obicno sam u to vreme jeo low fat Yogurt za dorucak, zatim sendvich sa curetinom na integralnom hlebu za snack, zatim posle par sati sejk, pa onda recimo pirinac sa mesom... itd... Tek kada sam pogledao milosev DVD pre jedno 7 meseci, meni je postalo kristalno jasno kako dieta treba da izgleda. Evo otprilike kako izgleda moja dieta:
Ujutro na prazan stomak litar vode minimum + 3g L-Carnitine + 7g glutamina + 10g BCAA i pravac 45min kardio (nekada je to HIIT 30min)
Dorucak: ovsene ili griz oko 40g sa oko 8 belanaca + multivitamin + 2,4g CLA + 1g fish oil
uzina #1: whey blend shake
rucak: uglavnom je 100=150g pirinca + par cistih pilecih prsa ili oslica przeno na tiganju podmazanim sa non-fat sprejem + brdo kuvanih brokolija ili boranije ili slicno
trening: During Workout shake sa 30gwhey, 15g BCAA, 10g Glutamina, 30g VItarga, litar vode pomesane sa gatoradeom, posle treninga 20min low-intensity cardio, zatim PWM shake.
rucak #2: otprilike kao rucak #1
uzina #2: whey
vecera: salata sa tunjevinom iz konzerve
pred spavanje sabijem brdo non-fat "cottage" sira (zma sam uzeo sat vremena pre sira)
Ranije mesecima nisam imao nikakav "cheat meal", a sad ponekad (1-2 nedeljno) imam parce pizze ili neki keks, i organizam mi izuzetno dobro privati te stvari (valjda mu treba sodiuma). To je otprilike to
Pozdrav.