Novembar 13, 2024, 08:59:59 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.354 poruka u 18.765 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: pitanje za poznavaoce CRO fulkontakta i kikboksa u 90im  (Pročitano 3833 puta)

Van mreže DunavBoy

• Minimumweight Member
  • **
pitanje za poznavaoce CRO fulkontakta i kikboksa u 90im
« poslato: Avgust 14, 2012, 03:06:01 posle podne »

MMA borac Dorijan Ilic ,  ciji trener je Kadunc , jeste sin jednog kikboksera iz epohe Branka Cikatica, ali ja ne mogu da se setim tacno kog. Uzimajuci u obzir da je u Srbiji kikboks vezan uglavnom za uticaj Pelevica i dosta nagli prelazak sa shotokana na kikboks i fulkontakt tj kikboks iznad pojasa  (kod njega, a npr  kod Petkovica Irca prelazak sa sportskog karatea na kjokushin), te da su odmah usledile nacionalne tenzije i da su sportisti sa obe strane prestali saradnju ,  nemam koga ni da pitam kako se razvijao  fulkontakt kb (iznad pojasa), kikboks i savate po Hrvatskoj. Tj , ko je zapoceo ,  ko su bili treneri i slicno 
        napominjem da nimalo ne znam o ovome , citao sam 2 knjige od Pelevica , ali nisam video nista opsirnije o ranim pocecima