Posle par godina pauze se vracam u teretanu, tako da krecem da se opremam suplementima, pa imam par pitanja oko whey-a.
Do sada sam koristio Champion nutrition whey, Optimum Gold i neki API.Champion sam pio nekih godinu dana, ukus mu je bio vrhunski, znaci, probao sam bukvalno sve, jagodu, bananu, cokoladu, sve su bili vrhunski ukusi.Onda je Champion nestao sa trzista, pa sam presao na Optiumum, kupio ukus jagode, blago je reci da mi je bio odvratan (izvinjavam se svima koji gotive Gold, znam da ih ima puno
).Toliko mi je bio sladak da sam posle par dana morao da ga ostavim.Bas vestacki, neprirodan ukus.E sad, u to vreme je Gold bio u ovoj kutiji.
Vidim da sad imaju drugu kutiju, pa ne znam da li je isti ukus.
Nakon toga sam probao neki API od vanile, to mi preporucio lik koji radi u radnji, mogu slobodno da kazem da nista gore nisam probao.Ja ne znam sta su oni stavljali unutra, ali mi je izgledalo kao da je bar pola kante secer.
U medjuvremenu sam i prestao da treniram, tako da nisam nista vise probao.
Znaci, meni treba kvalitetan whey, koji ima sto prirodniji ukus, ne gotivim bas puno slatko.Vidim da mnogi hvale Prostar sto se tice kvaliteta, ali da mu ukus i nije neki.Pa ako moze neka preporuka.
I da, jedno pitanje vezano za bb.com.Gledam tamo popularnost i ocene i vidim da na primer Ultimate i Labrada nisu bas toliko cenjeni u USA koliko su ovde.Oni tamo hvale Optimum do imbecilnosti,a Ultimate i Labrada su im osrednje ocenjeni?