psihoterapeuti su ti pre svega psiholozi ... ti evedentno imas 'problem' u sebi koji se ispoljava na nacin kao sto opisujes ... ljudski um je mnogo komplikovan,Frojd je jos davno rekao da sve sto u toku zivota potisnemo u sebe tezi da na odredjeni nacin 'izadje iz tebe' ... da li ce to biti kroz pojavu tikova,nocnih mora,napada panike,povisenog protiska nije bitno,ali ono izadje,a svi smo mi nekad u zivotu nakon sto smo se mnogo iznervirali potisnuli to u sebe pa smo i sami videli koliko je to lose,bolje je sto kazu da udaris rukom u zid ili da se na neki drugi nacin motorno ispraznis nego da potisnes ...
dakle razgovor pre svega sa terapeutom ce po mom misljenju resiti tvoj problem,jer je evidentno da ga imas a evidentno je i da sa Persenom neces da ga resis,a taj problem ce tesko sam od sebe da prodje,dakle trebas prvo ti da imas veliku zelju da ga resis a ne da cekas prodje samo od sebe ...
doktorski saveti preko neta su jako osetljiva i nezgodna stvar tako da cu ja ovde da se ogradim i samo da ti preporucim sta treba da radis,pa ti vidi sta ces
pozdrav
Bratac, ako si prosao sve preglede, analize, ekg,uz .. i zdrav si onda se ne sekiraj. Ja sam imao slicne probleme kad mi se razboleo otac, prestao sam da treniram, upao u neki bedak,pusio kao kreten, na kraju cale umro a ja sve gore i gore, pritisak 150 stalno, vrtoglavice,napadi gusenja , i jedne noci zavrsim u urgentnom, mislili su da je infarkt, nemam vazduh,srce bije ,znojim se, kao da mi neko sedi na grudima, ispregledali me , ajsnuli mi bensedin i pedala gajbi.
Onda sam otisao pukao lovu i privatno sve uradio, osim skenera glave to sam preko veze. I kazu zdrav si ,to je od stresa i kao da pijem lekove i da nadjem psihijatra!
Razmisljam, sta da radim, da cirkam lekove i da idem kod psihijatra mi ne odgovara nikako, i odlucim da pocnem sa treninzima, pa ako cu da riknem od pritiska bolje da riknem ko covek nego da pijem lekove kao baba neka.
Zato ako si ZDRAV udri po treninzima,kondicionom , udri svom snagom.
Izvinjavam se na dugom postu,ali morao sam da pojasnim coveku.