Ovde cesto mozes cuti od ljudi da masti unesu u tragovima, nesto malo, dok je kod Bukasa i to jako vazno, tacno odredjena kolicina. Pametno koncipirana dijeta, ako uh idu dole, masti gore... I ne da nismo keto radili, vec cak nismo ni jednu nulu imali uopste.
Uopste nije bilo pada snage, vec konstantan rast snage. Recimo cucanj od nekih 80-90kg i to sa upitnom dubinom, do 145 sa pravom dubinom (za one neverne ima i snimaka)... E, sad, moje misljenje je da je u svemu najvaznije njegovo iskustvo da ti tacno odredjuje kilaze sa kojima ces raditi i da nista nije unapred napisano, vec konstantno te prati i menja. Nema onoga, sledeci trening 130kg, vec postepeno radite i on proceni da li ce to biti 125 ili 127,5 ili 130kg. Jako bitna stvar. Na svakoj vezbi smo napredovali sa kilazama. Cak sam veslanje bucicom radio sa 15-20kg, a na kraju smo radili sa 40kg.
Mnogo je vazno da te prati i radi sa tobom neko ko ima toliko iskustva, barem sto se tice snage, a verujem da je isto i kad je nekome bitan samo izgled. Pa cak kao i sad da te samo posavetuje. Evo recimo kao ovo za dijetu, ja bih sad jos gulio dijetu, jer nisam najzadovoljniji, medjutim kad ti Bukas objasni neke stvari, ne mozes da ga ne poslusas...
A navescu i primer moje devojke koja trenira sa Bukasom i koaj je za manje od 2 meseca, od necega sto se i nije zvalo cucanj, dosla do toga da cucne 50kg. Isto dijeta, masti visoko, ima i hidrata, pocela je da jede od kad radi sa njim... Znaci, pametan trening, dobro koncipirana dijeta...