Sto je u pitanju? Lose plate, socijalna nejednakost... pa su ti ljudi izazvani da urade to sto su napravili?
Ma ne znam sta da ti kazem Vladar, katastrofa na svim poljima... 10 godina poslije rata mi se nismo pomakli ni milimetar...
kradja, korupcija, kriminal... a ko su ova 4-ca i koji su njihovi motivi, e to svi cekamo da cujemo...
Izbori su za 4 dana i sve je naelektrisano...
To je to... nazalost cini se da nam svima zajedno nema spasa... Kod nas u CG vlast grdna a opozicija jos grdja, 5% ljudi zivi dobro, ostali jedva prezivljavaju... ali kod nas jos grdje nema farbanja, niko ne mrda, da su primanja 10 puta veca pa da se cuti, a ovako ako znam sta je sa ovim narodom djavoli ga znali...
Sta da ti kazem, inzenjer racunarstva sam, 8 godina radio po CG medijima, i sad sve batalio radim povremeno kao gorila nekim rusima, italijanima, posao povremen dobro placen, a skolu iskustvo i sve ostalo baci, eto tako ti je to kod nas, jos ja imam srece...
Ali zato primjenjujem sjajnu kombinaciju koja mi omogucava da ne razmisljam o svom tom sranju... ujutro kardio, popodne teretana, uvece dzak, poneki sparing i kao boca sve... Pretreniranost? Vjerovatno, ali zato mozak u out i problema nema...