Uzmimo za primer da ste odlucili da uradite ciklus od 400mg Deca nedeljno I 20mg Winstrola dnevno. (Alternativa bi bio ciklus od 400mg Primobolana nedeljno I 20mg D-Bola dnevno.) Znam da nekima ovaj ciklus deluje slab, ali mi ovde pazimo na zdravlje, zar ne? Pijte svih 10 tableta (20mg) Winstrola tri nedelje. Pocetkom cetvrte nedelje uzimajte 8 tableta 2 dana, zatim 6 tableta 2 dana, 4 tablete jedan dan, 2 tablete jedan dan, I samo jednu tabletu poslednjeg dana.
Uzmite prvu injekciju Deca od 200mg prvog dana. Za 3 dana uzmite jos 200mg. Sacekajte 4 dana I uzmite jos jednu dozu od 200mg. Pet dana kasnije uzmite dozu od 100mg. Poslednju dozu, takodje od 100mg, uzmite za nedelju dana. Ovo ce obezbediti da imate maksimalnu koncentraciju steroida u krvi u trenutcima kad je proces rasta na vrhuncu, a takodje obezbedjuje I postepeno skidanje, tako da endogeno lucenje testosterona nije poremeceno
Do kraja cikluca, ocekujte da cete imati 3-4 kilograma vise. Ako vam je ishrana bila u redu, najveci deo toga ce biti misicna masa. Ako ste dobro trenirali, zadrzacete sve sto ste dobili. Vredi napomanuti da napredni bodybuilderi toliko nabace za godinu dana. Napredak od godinu dana treniranja za jedan mesec I nije tako lose.
Ovo je skinuto iz posta"Steroidi za zdravlje".
Zanimaju me misljenja o ovakvoj kuri kao prvoj.