Ljubo,super ako si nas tako doziwela!;)TRUDIMO SE DA BUDEMO +!:D Inace,sto se okupljanja tice,sigurna sam da BigRashi nece smetati da te vidja sto cestje s obzirom na reakciju i puls nakon slikanja s tobom;D SALIM SE. . .!!PozZ¡!
Pa znas i sama kad je pocela poluteska pa do kraja takmicenja izbalavila si litru vode na ove bildere.... I da nije bilo mene da ti zatvaram vilicu... Pitaj boga sta bi bilo...
Citat: FANATIC Oktobar 16, 2006, 02:52:41 posle podneMeni je samo zao sto LjUBU nisam upoznao.Prosla je iza scene par puta pored mene ali nisam skontao odmah da je to ona steta..bas sam hteo,nema veze next time i hope! Inace moram reci da je malo reci da ima odlicnu figuru.Ali ne samo to,ima i prelepo lice.Kada se to sve spoji dobija se savrsenstvo.Ali svesna je ona toga...tako i treba samo napred. Pa FANATIC sto nisi prisao kao i ostali forumasi koje sam vec nahvalila?! Naravno ida ti se zahvalim na komplimentima i na podrsci.
Meni je samo zao sto LjUBU nisam upoznao.Prosla je iza scene par puta pored mene ali nisam skontao odmah da je to ona steta..bas sam hteo,nema veze next time i hope! Inace moram reci da je malo reci da ima odlicnu figuru.Ali ne samo to,ima i prelepo lice.Kada se to sve spoji dobija se savrsenstvo.Ali svesna je ona toga...tako i treba samo napred.
Ma,kakvi bilderi bre,to je bilo zbog tebe