U zadnje 3-4 godine redovno pratim sva takmicenja u BB koja su se odigravala kod nes, be zobzira na geografsku sirinu i duzinu mesta gde se takmicenje odrzavalo. Jeste sve to malo naorno, ali je za mene to jedno veliko zadovoljstvo. Evo i za ovo takmicenje u Novom Sadu, se poklapa sa rodjenjdanom moje supruge, ali me ona razume i zna da ja moram do odem da to odgledam, tako da cemo slaviti sutradan.
O cemu pricam. Big_Rasa kaze sramota da se samo 15 coveka prijavilo da zele da idu sa foruma. Ja ne znam Raso, da li si ti prisustvovao svim takmicenjima u zadnje vreme, ali 90 posto publike na svim tekmicenjima su ISTI LJUDI. Da upravo jedni te isti ljudi, ljubitelji ovog sporta, poneki rodjak, prijatelj takmicara. najmanje ima publike iz tog mesta gde se odrzava to takmicenje. Prema tome nemoj da te to nista cudi. Jednostavno ljudi nisu zainteresovani da gledaju to.
A vama ostalima koji se dvoumite mogu samo da kazem, da je moj prvi odlazak da gledam BB takmicenje, bio na neki nacin prekretnica u mom zivotu. Razmislite......