Regulisi malo telesnu tezinu i mast, i UH naravno, sto se tice obroka, batali zumanca, posto vidim da jedes 5 jaja onda iz tih 5 jaja izbaci zumanca i samo belanca pojedi, i time unesi cist protein, moj savet za dorucak ovsene + merica wheya + 5 belanaca, sunka ti ne treba to izbaci, a tost bi mogao da zamenis krompirom ili eventualno pirincom, i savetovao bi ti sto vise piletine npr 500 g raspodeli u 2 obroka 250, 250...to ti je 100 g proteina ukupno u 500 g iz mesa, i taj posan sir sto jedes koji je? moj savet uzmi kupi Ella sir 0 % masti...i pojedi pola elle tj 225 gr. + casa fit jogurta 200 ml, fit jogurt ima 0,5 % m.m to nek ti bude poslednji obrok, orahe mozes da ostavis, izvor su zdravih masti, i moj savet da dodas obrok sa ribom dal to bila tunjevina ili neki oslic, skusa, itd to moze da ti bude vecera i mozes da dodas 100 gr pirinca na to, osim vode mozes i neki step sok ili i casu nekog 100 % vocnog soka...malo voca nista preterano, sto vise povrca(brokoli,salate itd...), kardio najbolje ujutru na prazan stomak trcanje, steper, bajs...i uradi rotaciju za UH, za trening koji smatras pod tvojim najtezim ogranici na 100 g UH taj dan..sledeci tr. smanj na 75..pa 0 ....pa 50...i tako u krug...probaj tako jedno 2 nedelje s ovim pa javi rezultate, pa da vidimo dalje sta kako i onda za definiciju itd...