u pravu su, sto se tice vracanja problema, tj ako ne nadjes trajno resenje, ovi hormoni o kojima je bilo reci nece ti pomoci (osim trenutno).
Nisam lekar (studiram med) ali mi deluje kao Tendinosis - ostecenje tetiva na celijskom nivou, cesto se pogresno
smatra tendinitis-om, ali ovo nije upalni proces pa ti klasicni anti inflamatorni lekovi ne pomazu.
Lecenje ovoga ugl traje duze, preporucuje se fizikalna terapija, odmor i postepeno vracanje fizickim aktivnostima (naravno navodis se osecajem, ne ides do bola), pri fizikalnoj ne treba previse istezati tetivu, jer su mikroostecenja u pitanju. E sad imaj u vidu da nisam strucan, znam dosta o tome, i sam sam imao odredjenu povredu, pa i dosta lecenja tetiva (presadjivanje, fizikalna...), ali kao sto rekoh nisam lekar, govorim iz nekog licnog iskustva i izucavanja tih problema.
Ne preporucujem da pribegavas hormonima, probaj sa fizikalnom opet i budi istrajan, ako ne ide, onda razmisljaj alternativama.
sto se tice suplemenata, kod mladjih ljudi nema primetnih dejstava, ali ne mogu da naskode tako da mozes da probas, svako je razlicit.