Takav sam odgovor i predpostavljao pa se zato i nisam ranije ukljucivao...
Kralju ne postoji vjezba u teretani, a predpostavljam da si na to mislio, koja ce ti omoguciti da postanes ne znam kakav "ulicni borac", ranije je neki forumas pitao kako do jaceg udarca, i on je zelio da nokautira sve redom kao Jean Claude van Damme u filmovima, e pa ne ide to tako, mogu ti sad ja reci sta rade mma borci i kako treniraju, ti ces mozda i odraditi nesto od toga i onda lijepo izadjes na ulicu i neko ti prospe zube u grlo i poslije Vladar te lose naucio... :lol:
Fino se ti uclani u neki dobar klub, kickbox, box, mozda i judo zasto da ne, pa ako izdrzis par mjeseci naucices kako se udara i brzo i jako, a i vjerujem da ce se visak energije koju imas plasirati u trening a ne u ulicne tuce!
Evo dacu ti samo jos jedan savjet, kod nas u CG kada dodje neki novi klinac da trenira, poslije trening-dva mu se da sparing partner njegovih godina i tezine, koji je naravno na mnogo vecem tehnickom i svakom drugom stupnju i naravno novajlija popije prve dobre batine, 95% tih i takvih se ne vrati na slijedeci trening, pa te savjetujem da ne budes djevojcica, nego istrpi malo batina pa ces se mozda u bliskoj buducnosti baviti sportom koji jako dobro trosi negativnu energiju, celica karakter, pa te mozda i vidimo na nekom takmicenju umjesto sto sanjas ulicne borbe...
Pozdrav za tebe!
Vladar out!