Lijep pozdrav svima,
Kako naslov kaže,dogodila mi se jedna nezgoda i imam preko cijelog dlana desetak šavova.Ne radi se o nikakvoj ozbiljnoj povredi ali dok to ne sraste moram pauzu napravit to je otprilike 2 tjedna.
Trenutno sam na kuri testosteron prop. i masteron prop. ulazim u 6 tjedan i planirao sam 8 tjedana odradit ali eto pred kraj mi se to dogodi i ne mogu trenirat.
Svaki drugi dan uzimam 100 mg testa i 100 mg masterona.U 6 tjedana dobio sam oko 10 kg,nesto se vode skupilo ,spustio sam i BF malo,tako da sam prezadovoljan.Po mojoj procjeni nabacio sam 4-5 kg ciste misicne mase.Snaga se povecala brutalno.Uglavnom odlično.
Ciklus necu prekidat vec nastavljam jos ta 2 tjedna do kraja.
Buduci da ne mogu dizati utege ni nista,preostaje mi samo da radim trbusnjake i trčanje,pa sam odlucio trcat puno i srezat se maximalno kolko mognem te bar na taj nacin iskoristiti ovo sto mi je jos ostalo steroida.
Zanima me jedna stvar,jel mogu sad slobodno smanjit kalorije na minimum bez straha da cu izgubit misicnu masu.
Buduci cu bit na steroidima nebi trebalo biti katabolizma.
Dakle,zanima me jel potrebno sad ta iduca 2 tjedna puno jesti da ne bih popušio sto sam dobio tokom ciklusa ili mogu slobodno smanjit drastično dnevni unos kalorija?