Pazi, ni jednog momenta ja nisam spomenuo da je testosteron jaci od dece. Za decu sam postavio pitanje, sta mislite o njoj, koliko je beznedna itd, posto je nikada nisam koristio. A procitao sam za decu u temi o steroidima (nazivi i objasnjenja za svaki).
Slazem se da je testosteron hormon koji mi prirodno posedujemo i proizvodimo. Ali me brine oporavak nakon njegovog koriscenja, kao i posledice, tipa ginekomastije, atrofije testisa... Za ginekomastiju odavno postoji zastita ( nolvadex, cytadren...), medjutim i to je dodatna zajebancija oko nabavke ovih proizvoda, posto koliko znam nema ih legalno (bez recepta) u apotekama. Npr: pre nekih 6-7 godina, imao sam prliku da nabavim legalno Galenikin testosteron u apoteci bez recepta za 400 dinara. Sta mi to vredi kada nisam mogao da obezbedim (nadjem) adekvatnu zastitu , pa da se s*ebem... A i vidjao sam posledice od testosterona koji su ljudi uzimali naravno bez zastite, pogotovo ginekomastiju, strasno... Dok recimo od naposima, winstrola, bionabola..., kod SVIH koje znam da su uzimali, nije im bilo nista. Takodje i ja sam bio korisnik ovih navedenih, i nikada, ama bas ni najmanjih problema nisam imao, a od zastite sam koristio samo liv52.