Forum zato i postoji, da svako iznese svoje misljenje. To sto nisam odgovorio na neka pitanja, izvinjavam se, pokusacu da uradim to, ali slabo posecujem ovaj forum i iskreno zaboravim gde sam koju poruku ostavio, sto je opet neodgovorno s moje strane.
Pokusavam samo da pomognem, jer i sam vidim dosta netacnih stvari na ovom forumu.
Sto se tice mog odgovora vezanog za kreatin, ne znam sta je tu netacno, kreatinovo primarno svojstvo je podsticanje proizvodnje atp-a, sto direktno rezultuje u povecanje snage i izdrzljivosti. Sporedno dejstvo mu jeste upijanje vode u misic a ne potkozno, sto daje utisak vecih misica, sto moze biti pozeljno. Zasto mislis da nije dobar na fazi definicije, ne znam... i voleo bih da cujem.
Sto se takmicenja i peak weeka tice, nisam i ne zelim da kometarisem, jer nemam iskustva i ne interesuje me to a i sumnjam da je OP takmicar cim postavlja ovakva pitanja.
vidi
ja sam ti napisao odgovor ali ti ocigledno ne zelis da CITAS ONO STO NE ZELIS DA CUJES
i nemam u opste nameru da se ponavljam i po ko zna koji put da objasnjavam ni tebi ni bilo kome
JA NISAM REKAO da tvoja kostatacija o kreatinu i ATP nije tacna itd
ali POBOGU DETE kreatin je preparat koji postoji vise od 20 god na trzistu i ti si sada nasao da pricas na ovom forumu (a voleo bih da ispravis greske kada si ih video,ali ako ces da ih ispravljas u ovom stilu tj da napises nesto sto si procitao tamo negde onda NEKA tih greska..neka stoje-hvala ti na ljubaznosti)
elem
dakle
kao sto rekoh,-ja ti napisah lepo iz kog razloga efekat kreatina nemoze samo (na zalost ) da bude tkao lep kao sto si ti napisao (PRICAMO O JEBENOJ DEFINCIJI) a ne o misicnoj masi itd it ditd
a ja bih nest drugo predolzio
dali bi ti hteo da stavis svoje slike gde si na defniciji i pijes kreatin i da jednostavno nas sve ovde dematnujes?
hvala
ps
steta sto ne posecujes ovaj forum vise..treba bi-mnogo vise bi nacuio
npr ona tema o rukama gde savetujes deci da rade dva i tri puta ned ruke da bi napredovali
pa onda gluposti skinute sa pub.med o glutaminu itd itd
vidi da ti cika peki kaze jednu stvari
pre nekih 5 god na ovom forumu je bio jedna pamatenjakovic koji je imao isti stil pisanja i iste zastupao itd
)nadam se da se nisi povampiroio ponovo i dosao ovde da trolujes)
a ako nisi
onda mogu da ti kazem da smo kroz sve ovo sto ti sada smatras VELIKIM ZNANJEM prosli pre 6 god i do tada su mnogi ljudi vezbali,radili i IMAJU REZUALTATE NA SEBI
kao sto rekoh
ti da bi pisao takve stvari
-ruke 3 puta ned
-glutamin
-samo whey i kreatin
-full body je do jaja
-o kratinu da pricas kao o svetuj kravi hidnu relgiji
MORAS IZA SEBE DA IMAS DOBREEEE REUZLATETE tj da ovu svoju teoriju URADIS U EMPRIJI a onda to pokazes nama-dakle.fotografija tebe will help
u protivnom
molio bih te da onda jos CESCE psecujes ovaj forum ali da STO REDJE pises na njemu