Apsolutno sam se izgubila u svetu interneta tragajuci za resenjem... Dakle procitala sam sve i svasta vezano za ishranu, vezbanje itd... i na kraju se pogubila. Nikada se nisam bavila sportom, nista specijalno ni ishranom. od skoro pocela da citam, a ponesto i primenjujem. Imam 28 god...ako je to bitno uopste, visoka sam 165cm, imam 66-67kg. do skoro sam imala 106kg. Rodila sam troje dece i u trudnocama se deformisala. Pre prve trudnoce 55kg, posle poslednje trudnoce 106kg. Dakle, smrsala sam skoro 40kg. U pocetku je islo brzo, potom sve sporije i teze. Pocela sam da vezbam i da trcim. Jako, jako, jako mi je tesko da uklopim vezbe uz troje male dece ali sam jakooo tvrdoglava, pa tako ustanem u 5-5:30 i izadjem na trcanje...uvece kada legnu i sve zavrsim vezbam...klasicne vezbe za po kuci sklekovi, trbusnjaci, tegici, cucnjevi itd itd i daaaa...onaj sobni bajs vrtim po 10-15 km npr. Opsirna sam....znam ali zelim da mi neko pomogne i da ima uvid u celu situaciju...dakle pomoc koja mi je potrebna je odgovor na pitanje...da li sam ja sada za ovakav rezim ishrane. Zbog moje pomenute tvrdoglavosti ja sam vec izbacila ugljene hidrate...jedem meso, jaja i povrce...mislim da imam neke simptome te cuvene ketoze...danas treci dan bez uh. tipa cudan ukus u ustima, nemam apetit, nervozna umorna...itd... Volela bih da mi neko odgovori da li bi za mene bila o.k ova dijeta. imam jos kg da izgubim, a i stomak i butine su jos uvek jakoooo....khmmmm grozni. Nisam se svidjala sebi sa 55kg...mrsava sam bila...necu da preterujem, kako zene obicno vole...svesna sam da posle troje dece ne mogu tako brzo da budem o.k...trebace mi verovatno godine i godine vezbanja i pravilna ishrana do kraja zivota. Ova dijeta mi je o.k iz vise razloga mojih licnih...volim meso...nije mi problem oko pripreme obroka posto prosto napravim sebi obrok od onoga sto imam u kuci...nemam ja vremena da brojim odvajam racunam kuvam sebi odvojeno...ionako pravim bebi posebno... Svaki savet mi je dobrodosao...samo da skinem jos to na kraju sto je ostalo (najteze) i da zategnem sve sto treba. Pozdrav!!!