imam ja vec sobni bajs! mogla bih onda svako jutro jedan HIIT po 20min i bice dovoljno
Kad vec imas vremena na raspolaganju ja sam pre za jedan duzi kardio laganog intenziteta nego HIIT
hranicu se isto kao i ti ajdonthevanejm jer ok ti si par centa visa od mene ali tu smo negde sa kilazom pa cu te kopirati
Par kila gore dole i par cm gore dole ne igra ulogu, obrati paznju da u svakom obroku imas oko 20g proteina. Mozes slobodno da unapredis moj jelovnik, ja recimo jednom sedmicno mesto piletine jedem lososa, a jednom crveno meso.
ajdonthevanejm,skinula si 3kg za 3 nedelje zar ne? jesi pila colu zero? (ovo pitam jer ja nista nikad ne pijem od vode i nisam pila colu ne pamtim a rekli su mi kako je ok da se pije kad se pojavi zelja za secerom)..
Jes 3 kila za sada, a u nedelju cu da zavrism dijetu pa cu da vidim konacan rezultat za 4 sedmice, ali mislim da je 3 kila vise nego dobro. Colu ne pijem niti ista sa vestacim zasladjivacima, i bolje mi je tako jer totalno izgubis osecaj za slatko u ustima tako da ti se nista slatko i ne trazi. (ili je to sve u mojoj glavi, ali meni se slatko ne jede)
ti nisi imala one situacije da si malaksava,bleda itd.? jesi proveravala i sa onim trakicama da li si na keto ili ne?
Ma jok, cak naprotiv osecam se fastaticno. `vako ti to kod mene ide:
Prva 3, 4 dana nisam umorna nit malaksala al nekako imam osjecaj da se sve oko mene odvija u "slow motion" neznam kako bi bolje opisala taj cudni osecaj. Nije umor i malaksalost nego kao neka mala usporenost, i ne mogu da spavam.
Posle toga ide igranka bez prestanka, znaci konstanto sam nabrijana nekom pozitivnom energijom, gora sam od onog duracell zeke, i pere me neki "nicim izazvan optimizam" sto nije tipicno za moj karakter jer sam ja vise namrgudjene prirode
Te trakice ti ne trebaju, ako sve radis kako pise i kako je po planu nema potrebe da se smras time, ali kako hoces ako ti je zanimljivo ti vadi analizu
ja nisam.