Lepo, bar napredujemo u pravom smeru.
U vezi keto, dijeta kao dijeta je odlicna, problem je sto ljudi ulaze u istu prevremeno i sto je retko ko izvuce po PS-u.
Cak i da je odradis ljudski, sta ces posle nje?, a ostace ti jos za skidanje(i to ne malo)..
Zato prvo ides sa rotacijama UH, posle toga i u zavisnosti kako si to odradila moze low carb, ili odmah keto ako ti ostane malo posle rotacija.
Da ne bih sad pisao sto je napisano vec milion puta, u pod forumu nutrition ili ti ishrana imas sve napisano sto tebe interesuje.
Do sada nista nije davalo rezultate zbog:
1. Jela si lose
2. Jela si premalo
Smesno mozda zvuci, ali ako ova dva gore stoje, onda ti dzaba svi suplemetni, treninzi i fanatizam.
Telo moras nadmudriti, a ne ici protiv njega.
Procitaj malo forum, otvori svoju temu i tamo cemo da pratimo(da te usmerimo) tvoj progres.
Samo pls gledaj da pre teme procitas, shvatis, kreiras svoj plan na osnovu svih potrebnih informacija koje su ti dostupne, a ne da je otvoris i da kazes ja imam volju a vi mi nacrtajte kako
Da me neshvatis pogresno, nije napisati toliki problem i radi se to ovde maltene svakodnevno, ali dzaba nas trud ako ti sama ne shvatis poentu 'price'.