pa ja sam se malo zargonski izrazila
visoka sam 170,imam 56 kg. Nisam debela, i nemam puno viska, ali strasno mi je tesko da skinem salo sa bokova i unutrasnji deo butina, bas imam problem sa tim.(znam da se to najteze skida) ali prosto evo vec 100ti put krecem iz pocetka, i svaki put kad vidim da nema nikakvih rezultata bacim se u frizider
Sto se tice treninga, idem na fitnes(kombinacija aerobika i pilatesa) 3x nedeljno, a u danima kada ne idem na fitnes, idem na trcanje ili brzi hod. A ishrana, pa kao sto sam vec rekla, pokusala sam sa raznim dijetama, i stavrno je delovalo,skinem kg,ali cim se vratim na normalnu ishranu ugojim se. evo poslednjih dana moj jelovnik izgleda ovako,i da napomenem da sam student i da vecinu vremena nisam kod kuce. Dorucak mi je uvek isti(to doruckujem vec godinama unazad) ovsene pahuljice sa mlekom(0.9) i sakom suvog grozdja. za rucak kako kad, kuvano pilece belo i pirinac ili u kombinaciji sa krompirom kuvanim,spanacem, zatim tunjevinu, nekad ribu. veceram obicno isto sto i za rucak,ali u manjoj meri i bez hleba, za rucak uvek pojedem parce,dva integralnog hleba. i imam 2 uzine, prva poosle dorucka je obicno neko voce, banana recimo(ona me najduze drzi sitom) a posle rucka je neka salata ili saka badema. uvek jedem isto za rucak i veceru jer nemam vremena da kuvam toliko, pa kad spremam rucak,odmah spremim i veceru. naime moj cilj je da skinem salo sa bokova, i znam da ne moze ciljano da se skida jedan odredjen deo, nego ja tu imam najviise,pa bih to forsirala