Pozdrav!
Svaka cast na forumu i savetima, citam ga vec godinu, dve i do sada sam nalazila sve sto sam trazila, bez potrebe da sama postavim pitanje. Do sada..
Nikako da skinem poslednje 3, 4 kile. Da bude jos gore, poslednje tri nedelje mi kilaza stoji na 56kg i sad me vec panika uhvatila, zato sto taj visak mora da ide u naredne 2, 3 nedelje.
Trening mi je sledeci: kardio svaki dan ujutro na prazan stomak 30-45 min (samo vijaca ili kruzni trening tipa Crossfit (pr: vijaca 3min/20 burpees/10 spider sklekova x8 ili 10, mada pravim i druge kombinacije))
Tezine radim svaki drugi dan celo telo pre kardia isto na prazan stomak: -ravni benc, cucanj, iskorak, veslanje u pretklonu, potisak, biceps, triceps, listovi, sve 3x10, sem cucnja i iskoraka 3x15)
Hranim se cisto: ovsene (+soja mleko) sam izbacila ove nedelje, bez mlecnih proizvoda, piletina, tuna, oslic, belanca, salate uz trunku masti, ananas, ponekad jabuka ili mango.
Skinula sam 7 kg vec, dobro je to bilo rasporedjeno, pa ja nikad nisam izgledala debelo, ali ove 3, 4 kile ni makac. Pre nedelju dana sam prestala da radim HIIT, zato sto mi se cini da se ja topim gore kao luda (a inace imam tananu konstituciju gore), grudi ne smem ni da pomenem, 2 broja manje, mislim cak 10cm manje u obimu grudi (ali i to se da resiti plasticnom hirurgijom
vec koliko na zimu)... stomak mi je kao kamen, misici se lepo vide, guza se digla i zategla, ali provaljujem da imam 2,5 cm vise u obimu butina i guze i 1cm vise u listovima nego pre dijete
) Sve ostalo se smanjilo.
Nisam bila u nekom deficitu ozbiljnom, jedva stotinak kalorija ispod. Moje pitanje je da li da ubacim drugi kardio uvece (do sad sam uvece radila vezbe za tonus i cucnjeve bez tezina) i da napravim veci kalorijski deficit? Recimo 30%?
Cilj mi je naravno da skinem te poslednje kile viska u najkracem mogucem periodu i da smanjim obime butina i guze.
Zahvaljujem unapred na pomoci!