ne znam na tako ekstremono niskom BF od 4% nije mi logicno da bilo kojom tehikom pokze 32% (pretpostavljam preko BMI pa nekom formulom izbaci procenat masti )
pre svega buraz da znas da se nisam obrecao tebi tj da te nesto kritikujem
vec napisah uopsteno ono gore
a bas zbog ovoga sam i rekao da su to dramtacino paradoksalne situacije,a kada je ovaj sport u pitanju
tebi kao rekretivcu mogu BROJKE da pomognu i da te ohrabre,ali ako ih citas kako treba,dolazi do paradoksa jer su to BROJKE i ne ogu da budu nista drugo nego BROJKE
to je ono sto ja govrim da je matematika u ovom sportu nesto na sta ne treba da se obraca paznja a sve vise imamo gurua koji u teretanu ulaze sa lapotpu ruci i racunajuci % i ostala sranje
to je jednosavno NEMOGUCE..nase telo je masina koja ne podnosi bas binarne racunice,onako kako to matihs nalaze..hehehehhe
isto ti je kao i sa linkovima
npr
onaj momak sumadinac sto je psotavio one linkove
momku kapa do poda koliko je energije ulozio samo u to,a da ne pricam da je npr neko ili mozda i on sam to sve procitao i sta ?
kapiras
imas 390 linkova sa tematikom
sky fall muslce mass
muslce mass sky fall
fal sky mm
bla
bla
bla
bla
i onda npr niko od te dece ne psotavi pitanje sam sebi ili nekome drugom npr
pa cek
zar je moguce da postoji 390 ili 3900 razlcitih programa ili metoda NECEGA sto je opste poznato ili je to sve isto?
pa ako je isto cemu onda toliko textova na istu temu?
a ako je razlicito,zasto onda uglavnom se sve svodi na jedno te isto,samo na obrnutu terminlogiju?
neznam da li me pratis...
jbg
ja odo mnogo daleko
i soory za of..