Ishrana :
4x 200 grama belog +salata , 50 grama badema i malo maslinovog ulja , rotacije 200 , 75 , 0 , 150 , 100 , 200 ,50.
75 grama Uh unosim ujutru sa mericom proteina u prvom obroku u danima kada imam vise Uh , a ostatak za rucak pirinac ili krompir . Situacija je da sam operisao umnjak sestog februara. pocetna kilaza je bila 96 kila , spalo je na 93 za 3-4 dana posto nisam pojeo ni jedan cvrst obrok tukao mleko whay sta god sam imao samo da se ne osusim ali opet sam izgubio 3 kg ( pretpostavljam voda i glikogen) . Striktne rotacije krenule 9. februara i od tada sam na ovakvom rezimu ishrane kao sto sam napisao , cit je bio pola pomorandze za sve ovo vreme. Gubio sam kako je planirano nekih kilogram nedeljno medjutim zadnju nedelju nema pomaka u kilazi . Trenutno 91kg. i po malo skenjan posto je otisla sva vodurina sve splasnulo vidi se neki pomak u BF ali nista bitno za sada
Trening:
5x nedeljno tegovi , 3x kardio oko 30 min posle tegova + 1x basket .
Suplementacija:
2 merice whey-a posle treninga , 15 grama dekstroze , 30 grama BCAA (15 pre 15 posle , kada radim kardio 10 , 10 , 10) , L-carnitnin tecni 15ml pre treninga , hemo rush jedna merica pre treninga . Glutamin pred spavanje 10ak grama kada imam naporan trening posto mi nije ostalo previse .. , kazein merica pred spavanje , omega 3 3-6 caps dnevno , vitamin C 1-2g , multivitamin sumeci biofar 1 caps dnevno .
Pitanje :
Ubaciti jos jedan dan sa nulom ili pojacati kardio , ili krenuti na 1.2.3 , ubaciti neki jaci sagorevac , ili ne dirati nista i tuci ovako . Saveti , preporuke sve je dobro doslo . Konacno sam resio da ovo odradim kako treba pa ne bih da stagniram i gubim vreme posto ulazem poprilicno i finansijski i odricanja .
Hvala svima unapred !