Pozdrav svima ,
Na forumu sam vec neko vreme pa sam resio da se predstavim
. Imam 26 godina , staz u teretani 3-4 godine , kad se sve sabere od srednje skole ali to je bilo na nivou 2 meseca pa 5 pauze... a ishrana pica , hamburgeri i babina kuhinja . Nisam znao nista o ovom sportu dok nisam naleteo na ovaj forum. Pre oko 2 godine krenuo sam da kazem malo ozbiljnije da treniram naravno kako to obicno bude udarilo se po masi odma iako je sve to bilo prilicno masno
, i za nekih 6 meseci sa suplementacijom (whey , kreatin , glutamin , jedna kutija horsa ) i zderanja svega skocio sa 85 na 97 kg-a , naravno sa ogromnim bf-om . E sad kada je dosao red na defku krecu pehovi , 3 dan dijete odem na basket , povreda skocnog zgloba ,naprsli ligamenti nisam mogao na nogu mesec dana a da potrcim dobrih 4-5 meseci. Prestajem da treniram onda vec krece leto more vrucine i kako to sve ide totalna neaktivnost do septembra , kada krecem opet da treniram i to je trajalo nekih 20-ak dana dobijam jaku upalu pluca , konstatovana astma , dobijam pumpice (simbikort i ventolin) i od tada ih koristim svakodnevno . Po savetu lekara opet nisam 3-4 meseca imao nikakvu fizicku aktivnost... i posle pauze od nekih godinu dana (kad se sve to sabere) krenuo ponovo da treniram . Ovo je napredak za 4 meseca od pocetka marta do jula , sa poprilicno sredjenom ishranom , nisam nista gledao striktno u pocetku su to bile low karb rotacije i trebalo mi je lepo vremena da se vratim u trening posto su me pluca rasturala , dakle oko 200g proteina a hidrate sam varirao po danima 50, 0 , 100 , 200 pa kako koji dan uhvatim; Od suplementacije , the amino way , the bcaa , the glutamin , univerzal daily forumula , ultimate omega 3 . Zadnje 3 nedelje sam na "1,2,3 trbusnjaci za leto" + lipo 6 black , ova je slika na dan sa 0uh 4 nedelja . Dakle na startu 96-7 kg-a trenutno 85 i jos dosta govana(sala) za skidanje...