Da li bi odgovarao ovaj trening sto je Avric naveo:
Ponedeljak:grudi
Utorak:ledja
Sreda:ramena
Cetvrtak:odmor
Petak:ruke
Subota:noge
Nedelja:odmor
za nekoga ko ide 2 meseca u teretanu i jos jedno par meseci pre toga kod kuce trenirao sa tegovima, ali nista preterano? Hocu da menjam trening posto mi je trener u teretani rekao da radim
Ponedeljak: grudi, biceps
Utorak: ledja, triceps
Sreda: Noge, ramena
Cetvrtak: Pauza
Petak:kombinacija ponedeljka i utorka, grudi, ledja, biceps
Subota: kombinacija utorka i srede, noge, ramena, triceps
Nedelja: odmor
Meni se ne cini to kao najbolja stvar jer trening ne mogu stici da zavrsim pre sat i 10-15, a da ne pominjem petak i subotu gde treba preko sat i po kako bih nekako ukombinovao..To je puno vremena za mene, posebno zato sto nisam dugo u ovome i nemam nista od dodataka ishrani..Sreca pa imam ovaj forum gde se moze informisati i shvatam da gresim. I zato se obracam da bih proverio pre nego sto izaberem drugi trening..Znam da ovde nije tema kardio, ali da ne bih pisao novu poruku, samo da pitam posto ne mogu da nadjem nikoga ko radi kardio uvece, koliko bih pre, a koliko posle kardia trebalo da jedem ako bih trcao negde oko 7-8 uvece..ili ako bih stigao da radim kardio posle treninga sa tegovima, osim kada radim noge da li bi to valjalo raditi bez bcaa? Radim na masi, ali ne bih hteo da izostavim kardio.
Edit: zaboravih da dodam, tu bih jos ubacio i podlaktice i trbusnjake, to cu jos da vidim kako cu rasporediti..