Novembar 17, 2024, 06:13:38 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.361 poruka u 18.766 tema - 20.973 članova - Poslednji član: aeroTus
X3MShop banner

Autor Tema: Aplikacije za trcanje  (Pročitano 3366 puta)

Van mreže pterodaktil

• Član
  • *
Aplikacije za trcanje
« poslato: Jul 02, 2012, 01:31:34 pre podne »
Mozda ce nekome biti od pomoci ako nije upoznat sa ovim :)

Znaci ako trcite na otvorenome (radite cardio negdje napolje) ovo je dobra stvar ukoliko ste od onih koji ne nose skoro nista na trcanju :)

Dvije aplikacije koje su se meni pokazale kao najbolje su "Endomondo" i "Sports Tracker".

Samo vam je potreban telefon (ne moze raditi na one bas stare modele,radi na svim pristojnijim telefonima) i skinete aplikaciju kada idete da trcite samo ukljucite i pratite rezultate (nije ovo samo za trcanje,ima jos deset opcija,hodanje,plivanje,jedrenje,biciklizam itd.)

Ove dvije aplikacije su jako slicne tako da je prakticno sve jedno koju cete izabrati,uglavnom ono sto pokazuju jeste:Vrijeme,predjeni put u km (moze i u miljama kako odredite),prosjecnu brzinu,brzinu km/h,potrosene kalorije.Ima jos otkucaji srca ali tu je potrebno kupiti dodatnu opremu da bi to funkcionisalo.Takodje aplikacije prikazuju vas put na mapi (znaci skoro gdje bilo da se nalazite preko GPS vasa putanja se ocrtava na mapi.

Kako oprilike izgleda Endomondo:

Kako oprilike izgleda Sports tracker:

Mozda vi vec znate za ovo,a ja se pravim pametan

P.S

Ono najvaznije,gdje skinuti aplikacije,pa npr ja sam posto imam Nokiu N8 to skinuo na Nokia Ovi store (taj market imaju skoro sve Nokie) samo udjete i u pretrazivac ukucate Endomondo ili Sports tracker,sto hocete.Sto se tice ostalih ne znam,ali mogu naci ako nekoga interesuje

Van mreže rodney

• Član
  • *
Odg: Aplikacije za trcanje
« Odgovor #1 poslato: Jul 02, 2012, 11:19:07 pre podne »
Hvala  ;D