na ledjima ne znam kakio ces meriti subscapular,biceps je po meni nepotreban.
otprilike ovo su bitni "sajtovi" za merenje:Obraz,ispod brade,grudi,subscapular,triceps,umbilical,suprailiac,kvadriceps,koleno,list i zadnja loza.Ovo ce ti dati najrealniju sliku o stanju,99,99% precizno ako izmeris kako treba,zato kazem sto kvalitetniji kaliper.
mislim da i dalje imas BF oko 10-ke
mislim nemoj gledati slike i reci "E blizu ovog bf sam" i slicno,jer bodyfat i FORMA nemaju veze jedno sa drugim,neko moze imati 0%bf a losu formu,i obratno,nesto visi bf a dosta dobru formu,sto vec zavisi i od vaskularnosti,vode,cvrstine itd.
primer ja sam na tipa 7-8% trenutno BF(kaliperom mereno) a ortak koji je na nekih 14-15 ima bolju FORMU,razlog tome je-ja na keto,prazan maksimalno nigde vena osim posle punjenja,na depou sam na dijeti plus jedem tonu soli=vodurina.Dok je recimo ortak na kombo propi+masteron+tren i zdere gomilu uh =vaskularnost,cvrstina,suv izgled.Ali opet kad malo se bolje zagledas masniji je,nema separacija kao da je nizi bf. Zato kazem forma i bf nisu iste stvari i ne opterecuj se time. %BF je samo broj,bolje gledaj ogledalo i jebes brojke