Pozdrav svim clanovima foruma, naidjoh na ovu temu koja se bavi upravo mojom problematikom pa bih htela da postavim jos par pitanja ukoliko neko jos uvek prati ovo.
Imam 27 godina, 163cm i 53kg. Ceo zivot sam bila mrsavica, tek poslednjih par godina sam uspela da se ugojim preko 10kg zbog cega sam jako srecna ali mi smetaju dve stvari:
1) Mama mi nije rodila dupe
2) Kao veliki ljubitelj lose hrane sam napravila jednu solidnu trbu.
Pre nekoliko nedelja sam pocela da radim malo cucnjeve i jos neke lagane vezbice za pocetak a onda sam naisla na ovo
http://www.savrsenazadnjica.com/program-uvod/I do sada sam zapocela prvi mesec, uradila sam jednom program 1, 2 i 3.
Moram da napomenem da iz brojnih razloga nemam uslova da odem u teretanu pa vezbe radim uvece kod kuce.
Od opreme imam samo bucice od 2kg i stolicu.
Ono sto sam zelela da pitam strucnjake je - da li su vezbe u ovom programu dobre za povecanje zadnjice ili cu, ne daj Boze imati kontraefekat?
I ima li nacina da se "skine" stomak bez da gubim kilograme generalno jer ako bih i malo smrsala trba bi ostala na mestu a otislo bi mi ovo malo dupeta sto imam i sve ono sto sam teskom mukom stekla
Hvala unapred za svaki vid pomoci!