Meni su uvek bili fascinantni ljudi koji tako olako ulaze u pricu ASS-a, bez nekog velikog cilja vec cisto da bolje izgledaju. Em ne znaju puno nemaju nikoga "pored sebe" da ih uputi i prati napredak i sto je najvaznije iz cele ove price je da on bude taj koji ce prvi videti simptome (jer zna sta i kako da gleda) ukoliko krene nesto po zlu i znace sta da radi!
Iz cele ove price najlakse je ubosti se i nadati se najboljem. E a ako krene po zlu sta se onda desava? To je problem
A i nekako nije isti filing kada imas napredak sa Ass-om i bez njega. Meni to lici kao kada prepises na ispitu i dobijes 10 svi te hvale sve super ostvario si cilj, a ti ipak u sebi nisi 100% zadovoljan jer znas da to nije rezultat tvog znanja vec sposobnosti da prepises....
Mislim da se mnogi nece sloziti sa ovim ali kazem ponovo to je neko moje misljenje i kako ja gledam na to
ma nije ovde sada prica o tome da li je ovo ili ono cilj
tu se vode uvek mnoge polemike i prilicno je tesko raspralvjati na tu temu, a i nema smisla
Vec je stvar u tome kada neko kaze -NEMAM JA STA CEKATI....
meni je to fascinatno...ispada,da je upotreba sterosa POD MORAS,PRE ILI KASNIJE,a sada sa tacke nekoga..ma sta ja da cekam.rokam se i zabole me patka..
TO JE MENI CUDNO...
ponavljam..ne DA li treba osudijivati,prosudjivati,komentaristati nekoga ko koristi hemiju,a bio takmicar ili ne ili sporista u opste ili ne.to nema smisla.svako odgovara za svoje popstuke i ok i svako ima svoje razlogae
U krajenjm slucaju,ti lekovi su osmisljeni da pomazu ljudima,a to sto je otislo u nekom drugom pravcu.jbg..
ali ono...sta ja imam da cekam je ....