Moze malo o ovome, koliko ovakvi preparati ziasta vrijede (a vjerujem da vrijede) i na koji nacin se konzumira, koliko poslije ciklusa se pocinje sa konzumiranje (odmah po prekidu, tokom kure ili dok "izadje" vjestacki test)?
all cyle se u princupu pije U TOKU kure i ot iskljucivo zbog toxina koji razaraju jetru kada si na hemari itd itd itd
post cycle
uffff
ja bolji i jaci stimulator testa pored NOVADEX XT nisam NITI PROBAO za sada
imao sam test sa ovim ,mislim da je pre 1.5 god kada se pojavio (neka me ne napadnu odmah strucnjaci koji uredno vode racuna o tome kada se sta ppojavilo kdo nas) ali mislim da je tako nesto,i bio sam na kraju kure.(hmmmm..mozda ima i 2 god???)
nije bitno
znam da je bilo letnje vreme i da sam pustio 21 dan od zanjeg shoota kadaa sam reknho da reguliem estrogen i ono,nisam imao neke snacjane poremceja kod libida ali nije nnesto ni bio u fullu
nakon 30ak dana posle zadnjeg shoota sam krenuo sa ovim
vec nakon 4-g dana..AMAN !!!!!
jako me je dojmilo to sto (ajde u toku preioda dok sam korostio ovo cudo je bilo ludilo) ali sam ocekivao bar neki malo pad psole upotrebe ali ne.
pratio sam mislim (imam negde zapisano) do 25 dana posle prestanka ovog preparata,sve je bilo v ise nego na zadovljavaucjem niovu
a i trenizi su bili sjajani