Идемо далеко од онога што сам питао, али ајде кад већ офујемо да офујемо до краја. Просто и једноставно, период после циклуса јесте период где је тест нижи, естроген висок што му дође право време за губљење мишићне масе. Веза је та коју сам горе објаснио на мом случају, што не значи да је код некога другачије, исто постоји и могућност да се то мени десило због нечега другог, но небитно је, не желим да радим кардио док не средим кол'ко тол'ко хормоне и то је то . Имао сам 3-5 недељна кардиа ујутру, а самим циклусом сам и више него задовољан. На питање зашто, могу да ти одговорим једноставно, хтео сам да пробам да видим шта и како. Имам ја много посла око скидања сала, додуше велики део сам завршио, али још увек није довољно тако да до периода када ћу радити масу има још доста.
zasto je to period za gubljenje misica ?
ti zaista dolazis sa pitanjem na koje vec sam sebi imas odgovro,a sama postvka pitanja je POGRESNA a odogovr na pogresno pitanje nemoze da bude neko pogresan tj na tvoje pitanje i ne postoji odgovor jer ga nije moguce izmisliti
Nemoj da ovo shvatis kao nesto ruzno da psiem,ali zaista si toliko u krivu da je to strasno
Pre svega
Nemoze da radis analize posle zavrsene kure
Pa to je i detetu jasno da ce vrednosti da budu pormecene te na osnovu toga da pravis neke planove
Dakle,nista od ovog foruma nisti citao.
Analize ako zelis da uradis,onda ih radis 8-10 ned posle kure (nije bitno da li je bio pct ili nije,poosto vidim da si ti opterecen sa tim),ali tada mozes da vidis paratmere da li su ili nisu POREMECENI
Sve pre toga-pa jebiga..stvarno neznam da li u opste treba pricati o tome
A da se raspravlja o tome da vrsta treninga ovisi hormona...mislim stvarno...u opste ne rauzmem od kuda ovakve ideje.Iskreno.
Ti ako znas da odradis posao kako treba tj da nabacis KVALITET ni jedan jedini gram NECES IZGUBITI
Fama o gubljenju kg posle kure
Pa to je najveci MIT koji postoji na svetu.
Misic moze da ATROFORA,da DEDIHIDRA i slicno ali da misic NESTANE iz razloga sto ne koristis neke tabletice-razmisli malo sam.
Ostati na lepoj dijeti i kvalitetniim trenizima (ne tako intezivnim kao na hemiji),hidratiati celije redovno,uzimati suplemtaciju koja ce odrzavati volumziaciju celija-NEMA BOJAZNI OD BILO KAKVOG GUBLENJA
Nabaciti salo i vodu-pa se bojati gubljenja misica.
Logicno je,jer misic se i ne dobije,a voda provog prilikom napusta telo (zadrzava koliko je dovljno ), a % sala opada jer telo nema potrebu za gomlanjem tolike kolcine jer je i sam unos kalorija evidenotno smanjem
logicno i jednosavno kao pasulj