Cao, ja sam nov na ovom forumu pa me interesuje nesto oko kreatina monohidrata. Citao sam mnogo o kreatinu (monohidratu i o kreatinima novije generacije).
Prvo da kazem da vezbam u teretani vec 2.5 godine. Visina 185cm, tezina 85kg. Treniram 2x dnevno. Rano ujutru
( oko pola 7) ili idem na trcanje ili na plivanje (na prazan stomak) a kasnije u teretanu(12 h ili 13 h). U teretanu idem 5-6 puta nedeljno. Pon-nista, Uto-ramena, Sre-noge, Cet-ruke, Pet-nista, Sub-grudi, Ned-ledja. Sto se tice ishrane duze vreme vec praktikujem rotaciju ugljenih hidrata i mogu reci da mi veoma odgovara. Proshli mesec sam uzimao kre-alkylin+beta alanin i nije se lose pokazalo.
E sada planiram da uzmem kreatin monohidra a nikada ga do sada nisam koristio. Citao sam na ovom forumu skoro sve o kreatinu. Prvo sto me interesuje je to kako da koristim kreatin monohidrat posto imam 2x dnevno trening ( da li da uzimam na pr dozu od 5 g pre jutarnjeg treninga ili posle itd..). I Jos samo ne znam da li bi mi on ometao postizanje mog cilja a to je smanjene telesne masti( ili takozvani BF- body fat) . Moj cilj je ispod 9%.
Planiram da uzmem Allmax mikronizovani kreatin monohidrat od 1kg. Da li je on OK ?
Jose jedno pitanje. Neki bodibilderi kazu da je dobro PRE TRENINGA uzimati kreatin sa kofeinom jel se tako dobija takozvani KICK nesto slicno NO reaktoru.... sto kazu da je dobra stvar..e sad dal ja to da probam ili da uzimam klasika.. posle treninga? Fazu punjenja ne verujem da cu da radim jer je po svemu sudeci nepotrebna...