Pozzdrav, procitao sam ovu temu ,zanima me ja sam od proslog ponedelja promenio kadrio trning trcanje, znaci idem ujutro u 8 sati 5km i uvece u 8 sati 5km,jer trebam da smrsam,trenutno nepijem nikakav sagorevac,ali zelim sledece godine da odem na polumaraton u beogradu,cilj mi je da za nekih 2meseca trcim 7+7km dnevno svaki dan sem cetvrtka, tada pauza,pored ovoga udaram u dzak za sada 20 minuta jer mi je jos uvek malo tesko zbog promena,planiram da povecam kroz tih dva meseca na 1 sat i pored ovoga bih zeleo da ubacim 3 puta nedeljno teretanu,citao sam na trcanje.rs u da je za skidanje kg-a dobra i teretana ne samo kardio sam,sto se ishrane tice ujutro pre trcanja napravim sejk,ono klasicno 2 jajeta belancevina, 2 banane,3deci mleka , ovo pijem odkada sam poceo i ujutro trcanje , posle oko 10 sati ujutro jedm musli to mi onako prija,rucak bez mesa nmgu ,vecera mi je porblematicno malo jer sam dosta stavri izbacio ,a jos uvek kako citam jedem stvari poput jaje na oko ili neku domacu kobaasicu ,za veceru bi mi trebao neki predlog sta bi mogao da ubacim i naravno ovaj trenig koji sam napisao dali bi falio nesto da otezi trening , da bude jos efikasniji? i naravno posto trenutno nepijem nista ,za pocetak bih uzeo samo l glutamin nista vise , a za 2 meseca i protein hydro whey od the nutritiona 3,5kg pakovanje. Recite vase misljenja? Hvala unapred