hvala na odgovorima, mada ne dobijam odgovor koji mi je potreban.
nisam hteo da smaram ljude na forumu, pa sam isao sa konciznim pitanjima, al ako je potrebno više info, evo: pre svega, ne vidim ništa loše u testu i danabolu, ako nisam mogao ni na koji način da rešim svoj problem.a problem je bio sa libidom, debljanje po tipu pivskog stomaka, kada sam držao dijete, prvo što je mršavilo su bile noge i ruke, a stomak ostajao, urinarne infekcije , i pored pažnje na pravilnu ishranu, jednostavno, osetio sam da mi fali testosteron. cilj mi je da redovno vežbam, barem 2x nedeljno nakon ovog ciklusa, u pravoj teretani u kojoj sam poceo da idem na početku ciklusa, jer od kućnog vežbanja nema koristi. u mom mestu nema teretane, pa moram da putujem, ali šta je tu je. od ishrane: jaja pržena, piletina file, kuvani krompir, ponekad pohovan piletina, whey (čokoladni imam ali ne prija mi jer je jako sladak ali nema nigde neutralnog ukusa, pa pijem taj, sa mlekom od 0,6 %masti).
Ne vidim paradoks ovde, jer po meni ima logike da čovek želi pristojno da izgleda i da radi na svome telu i zdravlju, samopouzdanju, a za sada lepo napredujem što se tiče izgleda tela, ima tu još dosta, ali mislim da teretana može da mi reši problem, jer do sada nisam mogao da pogodim mišić koji treba da radim..Pitanje je u vezi sprečavanja ginekomastije, ona mi je naravila velik problem, a na to ne dobijam odgovor, što se tiče testa i dianabola, prihatam kritike, ali ja nisam imao izbor, jedino da se pomirim sa mojim izgledom i da krenem da gledam tv po ceo dan i pijem pivo i da ponovo propušim.
e da, nisam ništa uradio suprotno od onog što piše ovde na forumu, prvi ciklus, 500 testo, danabol, vežbanje, ishrana visoko proteinska.. Ljudi, odgovori da nolvadex mi trebaju, hvala unapred svima!