Pozdrav svima !
Nov sam na forumu pa nemojte zameriti ako sam pogresio podforum.
Moja prica je sledeca..
Imam 21 godinu, u sportu sam od svoje 8 godine(od toga u teretani aktivno poslednje 2-3 god). Visok 175cm, tezak 80kg.
Pre jedno 3 meseca sam kupio moje prve suplemente. To su bili Horse power i prostar whey protein. Moram napomenuti da ih nisam pio od pocetka do kraja kako je trebalo. Krenuo sam da ih pijem, popio jedno 15 merica horse-a i duplo vise proteina i onda sam imao povredu noge koja me je sprecila da treniram narednih mesec i po dana. Posle oporavka sam nastavio aktivno da treniram i za od prilike 20-25 dana sam potrosio celu kuru horse-a i wheya. Posle povrede sam imao 75-76 kila. I ova kombinacija mi se jako dobro pokazala. Nabacio sam 3-4 kg + su mi se misici jako brzo oparavljali, mogao sam bukvalno da treniram koliko hocu. Da mogu i dalje bih nastavio sa horse-om ali strucna lica su mi savetovala da pauziram jedno mesec dana.
Zanimaju me vasa misljenja, sa cime dalje da nastavim?
Protein cu sigurno i dalje uzimati. Citao sam malo po forumima i vidim da preporucuju neke geinere, glutamin itd..
Ja ne bih isao dalje mnogo sa masom, dozvolio bih sebi jos neke 2-3 kg misicne mase i to je to. Budzet mi je od prilike do 9000rsd-10k najvise.