Za one koji žele više od kreatinaZa one koji žele više od kreatina HORSE POWER je kombinacija 20 sastojaka koji deluju združeno – sinergistički na principu „1+1+1=5“. Ova „družina” radi zajedno na povećanju snage, izdržljivosti, ubrzanju oporovka i prokrvljenosti mišića. “Družina” Horse Power-a povećava produkciju NO u organizmu i tako stvara zapanjujuće rezultate. NO je azotni oksid koji stvara anaboličko okruženje u našem telu povećavajući protok krvi u treniranom mišiću, te tako omogućava da mišići putem krvi dobiju više kiseonika, više hormona i više hrane.
Samo jedan od razloga zašto Horse Power izaziva toliku pažnju javnosti je taj da su čak i oni koji ne reaguju na klasičan kreatin ostvarili jako dobre rezultate koristeći naprednije forme kreatina koje se nalaze združene u ovom saplementu. Horse Power drastično povećava zalihe glikogena, kreatina, povećava produkciju ATP-a i retenciju nitrogena. Jedno UPOZORENJE za kraj ovog kratkog pregleda: Upotrebom Horse Power-a će te drastično povećati snagu i mišićnu masu, pa ako ste odlučili da ostanete metiljavi i slabi ovo nije saplement za Vas.
Združeni sastav Horse Power-a:krealkalin - creatine ethyl ester - tri creatine malate, betaine hydrochloride, taurine, n-acetil l-glutamine, NO – arginine alpha ketoglutarate, arginine ethyl ester dihydroachloride, beta alanine, glycerol monosterate, MCT, Citrulline ethyl ester malate, l-norvaline, guanidinopropionic acid, gynostemma pentaphyllum, ornithine alpha ketoglutarate, arginine ketoisocaproate, r-alpha lipoic acid, rutaecarpine i glycocyamine. Još ima sukralozu i prirodne i veštačke ukuse.
Preporuka za korišćenje:Piti dva serviranja dnevno (jedno serviranje je jedna porcija rastopljena u čaši vode). Horse Power se uzima maksimalno 12 nedjelja, a posle toga se pravi pauza od 4 nedelje.
Komentari, utisci, sugestije ?
http://www.amino.ba/index.php?dispatch=products.view&product_id=29840Cjena je nekih 48 eura (Btw ja sam iz Republike Srpske, ne znam u dinare
)