drugo - da li se iko ikad setio da je osnov (mozda je zastarelo) za funkcionalnu snagu da covek u kontinuitetu uhvati (uz koriscenje proteina na svakih par sati , i aminokiselina) dok bez pauze 6 do 8 sati podize npr sipku za tegove ili npr udara iz sedeceg stava cekicem od 1kg traktorsku gumu? Ako su ovo budalastine , dajte izvinite , nemam nameru da se pravim pametan samo sam odavno cuo ovaj recept...pa onda 24 casa odmora pa sutra opet isto ...pa u svakom selu ti ljudi (npr kovac,drvoseca) koji rade male napore u kontinuitetu po 8-10 sati razviju nenormalnu funcionalnu snagu...bar bilo nekad , mada znam klinca od 19 godina (ja imam 35) koji trguje drvima i utovaruje ih , u selu kod rodjaka sam radio sa njim , mene je decko uplasio koliko je nenormalno jaci nego sto izgleda , on na ruke podigne po 2 svoje tezine
inace - izvinite ako lupetam , prosto nemam iskustva sa nekom jacom hemijom , kad preteram sa kafom ili guaranom u toku dana desi mi se ovako da mi se razbije san
ajde sada lepo procitaj sve sto si napisao jos jednom polako pa ces i sam shvatiit a ja cu ti pomoci
-znam JEDNOG momka
-znam NJIH PAR vojnih lica
-cuo sam da NEKI kovaci jaki (u davna vremena)
ljudino
i ja znam jednog momka koji ceo dan radi na njivi i posle toga popije gajbu piva,izlgeda kao i svaki obican sofer i mrtav pijan uzme traktor za onaj deo gde se kopcaju plugoivi i odigne ga od zemlje (zanjdi kraj) bez problema
zar ti misli da je svaki pijani poljoprivrednik takav?
zar mislis da je svako dete koje je na zalost prindujeno da radi u sumi jako kao taj tvoj jedan sto si ga ti video
zar ti mislis da na ovom svetu postojimo samo mi desnjaci?
to su bre izolovani slucajevi!!!!
onda ,nikakvih problema ne bi iblo da srbija uzme medlaju sada u londonu,pozovemo ovog baju sto dize traktor i ode tamo ,podgine teg jer verujem da moze vise nego njih damo 80% i to je to
nije to bas tako.
a kada vec pricas o pripadnicima vojnih i ostalih formacija
imao sam nekih dodornih tacaka nekada
,pa veoma dobro znam sta su i drilovi i marsevi i sve ostalo ,ali probaj da shvatis jedno da su to ljudi koji su selektovani po tom pitanju,pre cele price su vec bili u zavidnoj kondciji,uz adkevatne treninge,pojacanu hranu (kakva jeste) i br godina koji imaju,svaki drugi reuzlatat bi SRAMOTAN I PORAZAVAJUCI