Ovako,ime da postavljam necu,ali ja sam imao TU proveru koju sam napisao,u utorak,ista kao za kandidate tj kadete.
Znaci minimum 2400 za 12min ti za to vreme istrci i 4000m...Odista mi nije jasno,pa taj beta alanin moze za 5 meseci da mu pomogne da razori nzm ni ja sta,pa naravno da postoji hemijanje...pa ko zeli,nek dodje u teretanu vojne akademije,da vidi kako "kobre" od 80-120kg guraju do 200 bench press,a sibaju fizicku obuku na siroko za sve ostalo.
Ja otvorenu mogu reci,da nisam siguran,da li ijedan bilder moze da proseta kroz poligon pp prepreka a kamoli da ga prodje za vreme predvidjeno za to,to nije taj sport,svaki sport vuce zatezanje ligamenata,tetiva,ukocenost,nerazgibanost..
Stojim iza svega sto pricam da se u pojedinim nivoima koristi bocka i gde ne treba,ali za ovo sigurno nije potrebna.
A NATO standardi su slabiji u odnosu na nase,hrvatka je preuzela taj sistem,pa kok ne mrzi ne google-a..
I govno bi ste pojeli samo da je strano,amercki vojnik je skockan samo za smotru,kasni se sljaka u majcama sa kacketima,coolijana oko tehnike,a ovde se prepredaju price o nzm ni ja cemu.
Napravismo fakultet,svi sve znaju a mahom se kriju iza komjutera.
Ko mi kaze da "teraija" alkalinom,efom,pa i vinsom,sa kofeinom,ovom momku na vrmenski interval ne mislim,ne moze pomoci za ovo to je glupost!Pozdrav i iskljucujem se iz ove teme,posto ovde svi sve znaju