pozz svima imam 17.5 godina,nov sam na forumu,nisam znao gde da postavim ovo ,pa reko evo ovde....
evo vec 2 meseca treniram i vidi se napredak.
Trenutno imam 68kg i 181 cm sam visok.Za ta dva meseca sam izgubio 2-3 kg sala,i dobio sam misicnu masu rukama,grudima (gornjem delu tela) trenirao sam 4 puta nedeljno,ali sada hocu da radim jos naprednije.Zeleo bih da u narednih nekoliko meseci dosta vise napredujem i istovremeno smrsam i dobijem jos vise mase (samo u gornjem delu tela).
Ovako bi izgledao moj trening.
5 puta nedeljno , od ponedeljka do petka,vikend sluzi za odmor,ujutru bi trcao sat vremena medium-high tempom,i time bi imao za cilj da izgubim salo sa stomaka,jer mi se nevide trbusnjaci(nisam debeo,imam sportski oblik tela,samo mi se nevide trbusnjaci).Takodje bih uvece ,jedno 12 sati posle trcanja radio vezbe za gornji deo tela,sklekovi,vezbe za biceps,triceps.Taj trening bi isto trajao jedan sat.
Popravio sam ishranu,izbacio sam gazirane sokove,ulicnu hranu.Jedem 3-4 puta dnevno, od hrane uzimam za dorucak riblje pastete,kuvana jaja,ponekad neko pecivo(nikako pice i pljeskavice,volim da pojedem strudlu sa makom na primer) za rucak obicno jedem neko bareno meso sa povrcem a za veceru musli ili kornfleks.Takodje izmedju 3 glavna obroka volim ponekad da pojedem plazmu.Osim vode pijem samo Kvas i cajeve.
neka mi neko kaze da li je ovaj moj takozvani plan treninga i ishrane dobar i da li mogu da napredujem i ostvarim zeljene rezultate sa njim.
hvala