Novembar 18, 2024, 07:31:30 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.364 poruka u 18.766 tema - 20.973 članova - Poslednji član: aeroTus
X3MShop banner

Autor Tema: hardware  (Pročitano 3371 puta)

blacki

• Gost
hardware
« poslato: Septembar 19, 2006, 01:26:23 posle podne »
vojo razumjes li se kako u hardwere naim jucer sam prodo komp i sada moram da koristim stari i treba mi 2100mhz da izvucem iz njega i izvuka sam ali mi zvuk ne stima,
jer se sabirnica pri klokanju i zvucna poveca,sada planiram da iskljucim ovu integriranu a kupim posebnu dali ce onda zvuk da radi, ja mislim da bi trebao

Vojislav

• Gost
Odg: hardware
« Odgovor #1 poslato: Septembar 19, 2006, 02:02:44 posle podne »
vojo razumjes li se kako u hardwere naim jucer sam prodo komp i sada moram da koristim stari i treba mi 2100mhz da izvucem iz njega i izvuka sam ali mi zvuk ne stima,
jer se sabirnica pri klokanju i zvucna poveca,sada planiram da iskljucim ovu integriranu a kupim posebnu dali ce onda zvuk da radi, ja mislim da bi trebao

Razumem se u hardware, jer to i studiram.
Trebalo bi da ti radi zvuk sa zvucnom karticom, bez te integrisane, ali ja imam komp od pre 3 godine sa integrisanom i zvucnom i grafickom, 256MB DDR RAM-a, 1700Hz i sve mi radi super, pa nemam nista nameru da menjam na njemu jos dosta dugo, jer se ne zajebavam sa igricama, niti bilo kakvim drugim stvarima koje bi mogle da mi forsiraju komp, vec se bavim iskljucivo programiranjem, tako da imam i mnogo jace resurse nego sto su mi realno potrebni.

Van mreže MR.BIG

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • BB Klub MR.BIG Kula
« Odgovor #2 poslato: Septembar 19, 2006, 02:46:23 posle podne »
Zasto ne bi radila , imam Creative Live 5.1 i nema sanse da se vratim na integrisanu : )
"No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable." - Socrates

Vojislav

• Gost
« Odgovor #3 poslato: Septembar 19, 2006, 02:47:58 posle podne »
Zasto ne bi radila , imam Creative Live 5.1 i nema sanse da se vratim na integrisanu : )

Integrisana je jeftinija, tako da ne znam sto bih kupovao tu sto ti imas, kad mi nizasta ne treba.

Van mreže MR.BIG

• Admin
  • BB Klub MR.BIG Kula
« Odgovor #4 poslato: Septembar 19, 2006, 02:55:34 posle podne »
Pa nisam rekao da ti treba ili sta vec, hteo sam samo reci da se Ja ne bih nikad vracao na integrisanu, jer kad imas 200 W RMP ozvucenja integrisana ne moze dati odgovarajuci zvuk (ako volis slusati muziku)  : )  : ) : )
"No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable." - Socrates

blacki

• Gost
« Odgovor #5 poslato: Septembar 19, 2006, 03:17:59 posle podne »
da tu si u pravu mr big ova posebna daje bolji zvuk integrisane je koma,sada bas ljut proda onaj komp koji je imao integriranu to je cudo 7.1 a ovaj neznam ni kakvu ima a zvuk mi je totalno drugciji nemogu da se naviknem nikako,ma komp mi je 1500mhz 256sdram riva tnt 2 koju sam davno clocka do maksimalnih mogucnosti,zvucna mi integrtirana radi kada dignem komp do 1800mhz ali 2100 ne radi zato sto se sabirnica procesora i zvucne podignu skupa,kakve su avse preporuke za integriranu zvucnu da je kupim,a komp mi treba samo par mjeseci jer palniram niovi kupiti samo jos citam novu tehnologiju posto sam zaosta sa novim procesorima
sada mi treba barem 1900mhz procesor sa zvukom

blacki

• Gost
« Odgovor #6 poslato: Septembar 19, 2006, 03:26:38 posle podne »
ma nemogu da vjerujem sada slusam na slusalicama ma nula jacina zvuka na ovom komp,na onom je deralo nisi mogao staviti slusalice e koje sranje sada nije mi jasno dali moze biti do integrirane to

blacki

• Gost
« Odgovor #7 poslato: Septembar 19, 2006, 03:28:57 posle podne »
sada planiram da kupim dodatnu kutiju za hdd 160gb ona sto se kopca na usb kolko je pametno to kupiti dali se isplati

Van mreže Remetik

« Odgovor #8 poslato: Septembar 19, 2006, 03:29:49 posle podne »
Ja mislim da samo treba da reinstaliras zvuk ili da skines novije drajvere za zvucnu....

blacki

• Gost
« Odgovor #9 poslato: Septembar 19, 2006, 03:33:29 posle podne »
remetik ova zvucna sada je integrirana driver se automatski snimi koji moze biti novije integrirana je ac97 ako se ne varam danas sam formata komp i nikakve razlike

Van mreže Remetik

« Odgovor #10 poslato: Septembar 19, 2006, 03:35:50 posle podne »
Bez obzira na to sto ti je zvucna integrisana uvek imas nove drivere za nju! Ja sam imao slican problem, pa sam skinuo drivere i sve OK!

blacki

• Gost
« Odgovor #11 poslato: Septembar 19, 2006, 03:40:46 posle podne »
sada cu da vidim kakvih drivera ima,usput znas li oficee 2003 gdje ima da se skine na internetu

Van mreže Remetik

« Odgovor #12 poslato: Septembar 19, 2006, 03:43:49 posle podne »
sada cu da vidim kakvih drivera ima,usput znas li oficee 2003 gdje ima da se skine na internetu

Ne znam ja ne idem na sajtove zato sto su nebezbedni. Mi imamo lokalne Per2Per hubove i preko DC++ skidam sve sto mi treba. Imas Bear share program, mozes besplatno da ga skines na oficijelnom sajtu i probaj sa njim, ima svega!

blacki

• Gost
« Odgovor #13 poslato: Septembar 19, 2006, 03:56:40 posle podne »
skinit cu taj bear dc++ mrzim jer mi nabija mb nenormalno

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #14 poslato: Septembar 19, 2006, 04:10:12 posle podne »