Nisam razumeo ovo poslednje za definicuju, izvinjavam se nisam shvatio aj jos jednom ovu posljedju recenicu
Mića ti je napisao da ako kreneš na definiciju izgubićeš i salo i to malo mišića što imaš (posebno jer ti je to prva definicija i ne znaš šta tebi kao individui odgovara) pa ćeš izgledati kao Etiopljanin, tj. jako mršav.
Sad analiza jelovnika koji si postavio (naravno u prvi obrok izbaci whey a ubaci jaja, pošto si rekao da imaš):
1:5 belanca, 2 cela jajeta, ovsene 100g (30g P, 12M, 60g UH)
2: pilece belo 150g i 300gr krompir i salata (30g P, 60g UH)
3: pilece belo 150gr +100gr pirinac i neka salata (30g P, 80g UH)
Zeleni caj 30 min pre treninga
4: Trening, posle njega protein (merica i po) + 30g dextroza (30gP, 30g UH)
5 :pilece belo 150gr , pirinac 100gr i salata (30g P, 80g UH)
6 :200g ella sira + 50g lešnika ili badema ili oraha (25g P, 25g M)
Ukupno: 175g P, 310g UH, +25gM)
Količina proteina koje unosiš je ok za početak, izvori proteina i vreme kad ih uzimaš takođe su dobri.
E sad, po meni je greška što unosiš mnogo UH i to u svakom obroku. 310g UH svaki dan je mnogo za tebe, pogotovo ako želiš da smršaš. Ja lično ne unosim UH u svakom obroku, već samo ujutro, pre i posle treninga, u ostalim obrocima idem na kombinaciju proteini + zdrave masti. Ne kažem da je to sveti gral, jer mnogi, Peđa na primer unose UH ravnomerno raspoređene kroz obroke i imaju super rezultate.
Unos masti neću da komentarišem, zabranio mi Peđa.
E sad, reci mi koliko dugo se hraniš ovako kako si napisao i koji su rezultati (da li si dobio ili si izgubio koju kilu, da li kilaža stagnira, da li si se možda umastio i sl.)? Kad to napišeš videćemo dalje...