Bogami dobro si ti to odradio , mozes li nam reci kako je ista ta rotacija u ovoj god, i koliki si drzao unos proteina. Poz
Gorstaks, da ne dodje do zabune.
Samo na ovoj poslednjoj slici nisam ja, nego neki Zika takmicar. A forumas MIKSA-Milan je izbacio njegovu sliku u ovoj temi, da bi me pitao da li ga poznajem, posto treniramo u istoj teretani trenutno. Mozda nam lici sorc ili tako nesto.
Ovo sam napisao za svaki slucaj, nisam siguran da li si pomesao mene i njega.
E sad jos jedna stvar, ne znam ni za ovu stvar da li si me dobro razumeo. Ja po prvi put od kada treniram radim dijetu neku uopste, trenutno rotaciju UH. I sada sam u petoj nedelji dijete.
Tvoje pitanje sto se tice unosa proteina.. Poceo sam sam sa unosom proteina kako je rekao Pedja Petrovic na prvoj stranici teme 1.2.3-Trbusnjaci za leto su tu (tj. rotacije UH). Ali od samog pocetka sam video da je to stvarno malo, pored svih suplemenata koje koristim. Odmah sam podigao unos malo po malo, trenutno sam minimalno na 2g/kg tt. A idem i do 2.5g/kg tt. Nekad cak i 3g, ali to je stvarno retko. Nadam se da smo se sada razumeli u potpunosti. Pozdrav